Fashion

Аttitude is everything

Аttitude is everything нарекох тази статия така не само защото марката чиито дрехи имах удоволствието да облека е Attitude 157, а защото начинът, по който се обличаш наистина показва отношение…отношение към теб, към околните и към живота. След това лирично отклонение е време с няколко думи да ви разкажа защо и как съчетах тези прекрасни дрехи.

Първият аутфит е съчетание от права пола, в актуалното за този сезон розово и бяла риза с паднали рамене и нестандартно изрязване отпред. За лек акцент на този аутфит прибавих една изключително красива и различна брошка, която е творение на Асия Петрова И няма нужда да споменавам факта, че любимите ми бели кецове и този път идеално допълниха аутфита. Това е моята комбинация за романтични разходки в майските дни.

attitude 157

Риза oт Attitude 157/ Пола от Attitude 157/Брошка от Asia Petrova Jewelry

attitude 157

attitude 157

attitude 157

attitude 157

attitude 157

attitude 157

Ако трябва да бъда елегантна, ефирна и стилна определено това е аутфитът, на който ще се спра. Обожавам тази рокля, класическото съчетание на черно и бяло тук изглежда толкова пролетно и свежо. Искам специално да отбележа, че размерът на роклята е xs, а не знам как е при вас дами, но на мен много малко неща ми прилягат толкова добре в талията…все едно е шита по мен. За градски шик и комфорт я съчетах с невероятна оригами чанта също от Attitude 157, която не остана не забелязана дори по време на снимките. Още малко доза стил и елегантност добавих с очила cat eye. Това e аутфитът, с който ще покорите със стил и класа.

ATTITUDE 157

attitude157

Рокля от Attitude 157/Чанта от Attitude 157/Очила Marc Jacobs от Vision Express

attitude157

attitude157

attitude157

attitude157

attitude157

attitude157

attitude157

attitude157

Третият аутфит е нещо, което винаги би влязло в употреба и никога няма да излезе от мода и аз определено нося през пролетта, лятото и дори в ранна есен. Права, лека и много удобна рокля в черно и бяло. Комбинирана отново с оригами чанта. Изрязването в раменете като тип потник предразполага да покажете повече плът и затова смятам, че прибраната коса и пасва идеално. За пролетта и есента пък я съчетавам с изчистено, черно, кожено яке. Аутфитът за дълги разходки, уикенди и дори по-неглиже вечерни излизания.

Attitude157

Рокля от Attitude 157/ Чанта от Attitude 157/Кожено яке от Zara/Keцове от Bershka

Attitude157

Attitude157

Attitude157

Attitude157

Attitude157

Attitude157

Attitude157

Attitude157

Надявам се, че след тези редове и снимки сте малко по-вдъхновени и заредени, за предстоящите слънчеви дни, за да заблестите с пълна сила.

Завършвам с видео making of…

Stylish life! Happy life!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.