Beauty

Чиста кожа с Indemne

Днес ще споделя за съвсем нов продукт, който пристигна скоро от Франция.

Основно правило, когато става въпрос за грижата за моето лице е то винаги да е добре почистено. Колкото и да съм изморена и колкото и да е късно винаги премахвам моя грим. Дори не мога да си помисля, че бих легнала с грим и непочистено лице. Постоянството е много важна част от цялостната грижа за кожата.

indemne

Продуктът, който използвам от години за почистване на кожата ми след измиване е мицеларна вода. Преди няколко седмици опитах нова мицеларна вода от непозната марка от мен поне до този момент. La lotion de Miss Ellaire oт Indemne впечатлява най-вече със силния си аромат. Натуралните съставки в продуктите на марката ги превръщат в една ароматерапия за кожата. Мицеларната вода премахва всякакви следи от грим и поради силата, с която го прави наистина вярвам, че премахва и водоустойчив. В това обаче ще се убедя скоро с настъпването на лятото. Поставям само две-три капки от водата на памучен тампон и почиствам кожата на лицето ми. Ароматът е силен и остава по кожата, усещането е за леко опъната кожа. Но то се премахва като след водата почистя и с тоник. След което кожата има успокоен и свеж вид, за което спомагат етеричното масло от лавандула и флоралната вода.

indemne-2

indemne-3

indemne-4

Много свеж и приятен продукт за кожата особено заедно с ароматните нотки на етеричните масла. Единственото, което не ми допада е задължителното почистване на лицето с друг продукт след използването на водата. Но пък още една стъпка прави почистването на кожата още по-добро и оставя кожата наистина освежена. Съотношението между цена и количество (260мл) е отлично и особено щом говорим за био козметика.

indemne-5

One Comments

 • Reply

  Thelma (Indemne)

  April 13, 2017

  Dear Joanna,

  Thanks for your so nice review!
  Our team is really glad that you like the Miss Ella lotion!
  On top of that, I have to say that you took really nice pictures, I truly love them 🙂

  Have a lovely day!

  Thelma from the Indemne team

Leave a Reply