Beauty

Грижа за тялото вдъхновена от природата

Днес ще ви споделя за няколко продукта, които използвам върху тялото си от два месеца. Реших да изпробвам едно изобилие от нови продукти, които получих. Всъщност Amway, който стоят зад серията G&H продукти за тяло са един от най-впечатляващите професионалисти в областта на козметиката.

В последно време, когато някоя жена ме попита за добър козметичен продукт, Amway е сред първите три бранда, които изникват в съзнанието ми. Нищо от казаното не е с рекламна цел и както знаете в блога си не пиша за неща, които не харесвам.

Линия G&H има няколко категории според нуждите на кожата. Те са Refresh, Nourish и Protect и смея да твърдя, че открих моите фаворити във всяка една от тях. Линията е направена след редица проучвания, а съставките в нея са висококачествени.

Няколко думи за състава на всяка категория продукти преди да ви споделя за моите любими продукти и как кожата ми се промени за тези два месеца.

G&H REFRESH

Алое, което спомага за успокояване на кожата, благодарение на своите охлаждащи и хидратиращи свойства.

Екстракт от семена на грозде – мощен антиоксидант с успокояващи свойства, който помага за  предпазване и освежава кожата.

Екстракт от зелен чай, който помага за предпазване на кожата от вредите за околната среда и тонизира кожата.

G&H PROTECT

Екстракт от бял чай, който помага за укрепване на кожата и за нейната защита от вредите на околната среда.

Естествените минерали помагат за защитата и възстановяването на кожата.

Екстракт от боровинка, богат на витамин С и антиоксиданти, който помага за възстановяването на съществуващите щети от околната среда.

G&H NOURISH

Цвят на портокал, който осигурява подхранваща хидратация, която хидратира и омекотява кожата.

Маслото от шеа подхранва вашата кожа  благодарение на съдържащите се в него витамини A, E и F, които са известни с това, че подпомагат възстановяването на бариерата на хидратация на кожата.

Маслото от тиквено семе като антиоксидант помага за защита на кожата от уврежданията от околната среда.

И така използвайки всички продукти, които предлага серията останах изключително впечатлена. Всъщност моите фаворити са събрани в комплекта „Успокояваща грижа за тялото”. Той включва душ-гел Nourish, мляко Refresh и дезодорант спрей Protect.

Имам доста чувствителна кожа, която е склонна към раздразнения. И може би затова и трудно събирам смелост да сменя изцяло грижата си за нея. Душ-гелът наистина успокоява кожата на тялото ми и я оставя хидратирана. Моето най-голямо учудване дойде от това, че след измиването с него няма нужда да нанасям лосион или мляко за тяло. При моята кожа това никога не се е случвало няма как да оставя кожата ми без лосион за тяло. Едва на третото измиване реших да опитам и резултата беше страхотен. Кожата на тялото ми не стоеше суха след душа и нямах раздразнения. И сега винаги, когато бързам се възползвам от удобство, което предлага душ-гелът.

Нанасям съвсем малко от млякото за тяло G&H Refresh и кожата ми се чувства дълбоко хидратирана и супер свежа. Млякото е с много лека текстура и попива мигновено. Ароматът му е много свеж и приятен. Огромен плюс е малкото количество, което се нанася, за да хидратира кожата. Така продуктът ще ви стигне за много дълго време. Ако пък имате наистина суха кожа, то това мляко е наистина създадено за вас.

Третият продукт е дезодорант спреят G&H Protect, в който съм влюбена. Той не оставя следи по дрехите, има страхотен свеж аромат, който не сме смесва с парфюма и предпазва от потене и неприятни миризми. Невероятен продукт, от много години съм скептично настроена към спрейове против изпотяване, защото оставят следи и имат много силен аромат, който се смесва с този на парфюмът ми. Определено е продукт, който ще използвате дълго щом го пробвате.

Това са моите фаворити, но това не означава, че останалите продукти са по-малко добри. Серията G&H е едно СПА изживяване за вашата кожа. След два месеца използване на продуктите, кожата ми наистина подобри своя вид и вече няма помен от сухота или раздразнения.

Сапуните, които предлага серията са невероятни. Тези от серията Protect почистват страхотно и премахват всякакви миризми. Готвейки често ми се налага да се боря с тежки миризми, които трудно премахвам с обикновен сапун, но сапунът G&H Protect определено премахва миризми и бактерии.

Сапунът G&H nourish пък е най-благоухания сапун, който съм използвала. Той е моето СПА удоволствие под душа. Хидратира и оставя страхотно ухание върху кожата ми.

Серията G&H е определено моят нова грижа за красива и здрава кожа на тялото.

 

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.