Travel

Let`s fly…

Често чуваме думите „радвай се на малките неща в живота“ и още по-често те просто минават покрай ушите ни. Малките неща, които ни показват красотата на живота!

Как започна моят ден и малките неща в него?

В края на септември в един слънчев съботен ден в ранна утрин аз заедно с две от най-добрите ми приятелки и Дани се отправихме към град Искър, който се намира на 30 мин от София. Някак все си повтарям, че ранното ставаме е хубаво нещо и че има защо да положа усилия в тази посока. Ако и на вас ви е трудно… просто планирайте едно летене с балон в 7:00 часа хаха. Обещавам, че ще изхвърчите от леглото. Да, тази сутрин полетяхме с балон и макари само за 10-15 минути, то усещането е толкова вълшебно, че дори миг ти е достатъчен.

Подарък, който си направихме трите и който остави незабравим спомен в нас.

Когато в 8:00 часа вече си полетял в небето е време за малък брънч и сутрешно кафе. Комбинацията от кафе в Оne more bar и брънч в Фабрика дъга някак се оказа перфектното решение. И знаете ли? Да, заслужаваше си ранното ставане в събота….

И въпреки всичко, като човек, който сега откриваше чара на ранното ставане, през уикенда, се оказах сита, пила две кафета и дори полетяла в небесата някъде към 11:30 хаха.

Така няколко часа по-късно се озовахме в едно любимо мое място.

Пловдив има някаква магия…не мога да го обясня, но толкова обичам този град. Прекрасна разходка и късен обяд в страхотния Паваж. С чаша кафе от Monkey House се отправихме към стария град и към края на деня се насладихме вълшебния залез от Небет тепе.

Летете и не оставяйте дни да се изплъзват без да вземете вашите малки моменти, които да направят живота голям!

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.