Fashion

Миди пола и пуловер – комбинацията на сезона

Есента е в разгара си, а с това и тенденциите този сезон вземат връх. Но днес ще споделя за една от най-любимите ми сред тях – топлия пуловер и миди полата. Мога с месеци да не обличам друго хаха. Толкова женствена и красива е тази комбинация и колко парижки полъх има в нея…вълшебство!

Кое е най-страхотното на тази тенденция? Граници няма!

Комбинациите и възможните съчетания са безкрайни. Преди да се спра на моя фаворит ще ви дам няколко идеи. Прекрасният зимен пуловер можем да съчетаем с кожена пола (тип молив), можем и с разкроен модел от кожа В първия случай да съчетаем с oversize пуловер, а в другия с такъв, който да бъде по нас и ще подчертае горната ни част. Много готин детайл към този тип кожени поли е дантела, ако намерите такава с дантела грабвайте и бягайте към касата.

Друг модел пола, който е сред модерните този сезон е асиметрична с дължина до коляното. Според мен по-трудно се намират в магазините в България, но нали знаете, ако искаш нещо достатъчно силно, то вселената ти помага…благодаря ви, дами знам, че ме разбирате 😉

За пуловера мога да кажа само колкото по oversize е той, толкова по-модерен е. Толкова страхотни предложения има навсякъде из магазините, че трудно бихте си избрали.

Аксесоарите към тях могат да бъдат много, но ако говорим за обувки с чизми, боти тип чорап и токчета с мини дължина няма как да сбъркате.

Малката чанта с дръжка или клъч са верен спътник този сезон и просто идеални за тази комбинация.

Дойде време и на моята любима комбинация.

Червеното е цвят, който дълги години пренебрегвах, но този сезон се запитах Защо!? …отговор така и не получих.

Заех се да поправя грешката си. Купих си тази пола страхотна солей пола от Forever 21 и беше любов от пръв поглед. Солеят за мен крещи женственост, финес и свобода. Определено този модел мид пола със солей е топ тенденцията сред полите. В комбинация с най-мекия и топъл пуловер от H&M се превърнаха в перфектна комбинация. Малък детайл с бижу също от H&M.

Чантата пък се оказа, като правена специално за този аутфит. Червените цветя по нея са акцента на визията ми.

Завършващия щрих са тези доста високи и не много в тенденция, но пък страхотни обувки от Zara с ток в червено.

Продължавам на тема пуловери. Много скоро в следващата ми аутфит статия!

 

Пуловер H&M

Пола Forever 21

Чанта Bershka

Обувки Zara

Бижу H&M

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.