Beauty

На лятна вълна с CОCOSOLIS

Лятото е в разгара си и плажовете ни зовът. Прекрасните летни емоции винаги вървят с придобиването на страхотен шоколадов тен. Аз обожавам да се пека и винаги избирам много внимателно плажната си козметиката.

Наблюдавайки още от миналата година новия бранд Cocosolis реших, че тази година е време да изпробвам техните продукти. Както вече не веднъж съм споменавала, че 80% от козметика ми е под формата на масла и олиа. На моята кожа те се отразяват много добре и определено подобряват нейния вид. Затова и за плажа се спрях на продукти от масла и то натурални и наистина висококачествени такива.

Грижата за кожата на тялото и косата ми през лятото се състои от три продукта.

Cocosolis Suntan & Body Oil Cacao, който използвам за моето тялото ухае изключително силно на какао и ме накара веднага да се влюбя в него. Използвам олиото като лосион за слънце, когато съм на плаж, а през останалото време го нанасям след душ. Преди няколко седмици за първи път го използвах като лосион за слънце, ефектът беше страхотен и определено ускори придобиването на тен. Едновременно с това ухае невероятно, хидратира кожа и я прави по-мека. Определено е моят фаворит за красив и дълготраен шоколадов загар.

Имам дълга коса, за която се старая да полагам грижи постоянно, но лятото винаги е най-голямото изпитание за добрия вид на косата ми. Cocosolis Hair Oil прави косата ми жива и дори след влизания във водата тя все още изглежда добре и не е суха. Нещо, което наистина ме впечатли. Подготвих косата си за летния сезон и с ежеседмични маски. Втривайки олиото в косата ми, без корените, и престоявайки поне час с него. Ефектът е много гладка, хидратирана и по-здрава коса.

И така след като съм прекарала целия ден под слънчевите лъчи използвам Cocosolis After Sun Oil, което действа освежаващо с аромат на мента. Поддържа кожата ми хидратирана след стоенето на слънце.

Ще изброя някои от маслата, които се съдържат в продуктите, за да се убедите в тяхното качеството. Масла от арган, невен, какао, кокос, жожоба, авокадо, бадем.

Грижата за тялото, за да бъде то красиво, здраво и със сияйна кожа е съвкупност от много елементи. Използването на правилната козметика е един от тях, затова през летните месеци избирайте внимателно продуктите, с които третирате вашата кожа.

Други важни елементи са здравословното хранене и активния начин на живот.

Прекрасно съчетания от интензивни движения за изгаряне на калории и метод, който да намали стреса от забързаното ежедневие е йогата и най-вече Винася флоу йога, за която можете да прочетете повече тук и да видите кратко видео от индивидуален урок.

Здравословното хранене е задължителния елемент, ако искаме да имаме изваяна фигура и красива кожа. Не си мислете, че това значи лишения, точно обратното. Тук можете да видите моите три съвета как да се храним балансирано. А тук ви предлагам три рецепти за здравословен сладолед, за да не се лишавате от вкусното удоволствие през лятото.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.