Food & Health

Неделен Брънч

В средата на поредния работен ден в офиса изведнъж се сетих за брънч…може би, защото си бях гладничка. Но веднага проверих къде в нашата мила София правят така модерното неделно брънчване. Резултата беше една статия в Go Guide, в която имаше няколко не лоши идеи. И така работната седмица отмина и както напоследък често ни се случва работната седмица премина в работен уикенд, а решението за брънч беше едно малко бягство.

След задължителното неделно пиене на кафе от поне час вкъщи, се насочихме към Фабрика Дъга, но уви там трябваше да стоим в очакване на някоя масичка да се освободи, а гладът си казваше думата…

Но вторият опит бе успешен и се настанихме в прохладната градина на МОТТО. Удобните диванчета са правени за неделен дълъг брънч. Менюто беше много приятно, Дани си взе любимите поширани яйца, а аз омлет със спанак. Лимонадите пък бяха доста различни и много освежаващи, комбинация от лимон с мента и нар. Някак обаче с десерта не се харесахме много. Може би като ценители на добре приготвената храна и най-вече приготвена на място храна полуготовите кроасанчета и закупените еклери не бях най-вкусните, но пък всичко останало беше прекрасно. Прекарахме почти два часа брънчвайки и говорейки за хиляди неща и най-вече за новия ни проект, за който можете да видите повече тук.

След това напарвихме малка разходка из спокойните и почти празни софийски улици, за да заснемем няколко страхотни кадъра и така се насладихме на един приятен летен ден в града.

Може би звучи смешно, но така и не бях ходила в Ботаническата градина. Един невероятен оазис в големия град, страхотно място за следобедна разходка сред красота, природа и спокойствие.

Неделния ден завършихме в Докторската градина със свежа напитка в ръка, почивайки сред прохладата на парка и наслаждавайки се на Vintage Garden Party-то.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.