Food & Health

PHYTO2GO

Трябва да си призная, че винаги съм била леко скептично настроена към хранителните добавки. Сега, когато все повече опознавам тази материя и сама опитвам различни продукти с такава насоченост смятам, че наистина съществуват доста качествени и наистина полезни добавки.

Разбира се, те не могат да заместят доброто хранене и физическата активност. Добавките са нашите съюзници водейки здравословен и балансиран начин на живот.

Последният продукт, който опитах определено ме изненада доста приятно! Иновация съчетана с висококачествени съставки е новата хранителна добавка на NUTRILITE. Phyto2Go е напитка за подсилване на имунитета, която съдържа витамин C от ацерола, цинк, американска боровинка, касис, черен бъз и грозде.

Това, което имах в кутията на продукта е бутилка за многократна употреба и 6 капачки. И така, как получавам готова хранителна добавка? Пълня бутилката с вода и след това поставям една от капачките и я завъртам. Сместа веднага се разтваря във водата и се оцветява в червено.

phyto2go

phyto2go

Първото, което изключително много ми допадна е вкусът – приятен, свеж, усещах най-силно нара и сладостта на стевията. В рамките на 10-20 минути изпивам всяка бутилка, защото много ми се услажда. Говорейки за сладост е моментът да споделя, че всяка капачка съдържа 10 калории. Пия Phyto2GO след спорт, когато си почивам и винаги, когато съм навън я слагам в чантата си. Дизайнът на бутилката е също нещо, което ми харесва.

phyto2go

phyto2go

phyto2go

Ето как помагат основните съставки:

Витамин C (45 мг), който допринася за нормалното функциониране на имунната система

Цинк (2,6 мг), който допринася за защитата на клетките от оксидативен стрес

И така, след като вече известно време пия Phyto2GO мога да споделя, че наистина е продукт, който е качествен и намери място в моето ежедневие и е идеално допълнение към здравословния ми начин на живот. На първо място ми дава енергия, освежава, а след физическа активност или натоварен ден определено допринася за редуциране на стреса.

phyto2go

dsc_2196

Хранителна добавка, която ми помага при натоварени дни и същевременно допринася за здравословния ми хранителен режим и цялостно по-балансиран живот.

phyto2go

Healthy life! Happy life!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.