Beauty

Преобразена кожа с Lavera

Преди няколко седмици имах удоволствието да се запозная с марката Lavera и голяма част от техните продукти.

Имам силен афинитет към продукти свързани с грижа за лице и определено съм изпробвала много и различни продукти. Много ми е трудно да намирам кремове за лице, които да хидратират кожата ми и в същото време да не я омазнявам, а и да използвам като основа преди да нанеса грим.

lavera

lavera

За първи път от много време попадам на такъв продукт за лице. Ultra-hydrating cream на Lavera за суха кожа с дива роза и макадамия хидратира кожата, оставя много лек аромат на роза и попива за секунди. Други съставки, които се съдържат в крема са масла от шипкови семена, които заедно с макадамовата ядка осигуряват дълготрайната хидратация на кожата. Флуидът от дива роза пък успокоява кожата. Кремът като цяло остава усещане за мека и по-еластична кожа. Използвам няколко капки от него на почистено лице преди да нанеса грим.

lavera

Нещо, което не бях използвала никога като продукт е околочен крем. И бях много скептично настроена особено към това, че прикрива тъмните кръгове и премахва умората. Тук дойде моята огромна изненада, когато поставяйки по една много малка капчица от крема под очите ми видях разликата. Погледът ми е видимо по-озарен, а тъмните кръгове под очите, които при мен са доста силно изразени наистина бяха доста прикрити. Силно препоръчвам Illuminating eye cream за всеки тип кожа и възраст. Две са основните съставки в него, които правят този крем толкова добър, а те са био кофеин и перлен екстракт. Именно перлените частици в него спомагат за прикриване на тъмните кръгове и освежават кожата. Био кофеинът пък изглажда и подмладява кожата. Използвам го всеки ден без значение дали ще поставям грим или ще оставя кожата си чиста.

lavera

Toва, което бе интересно да науча е, че всички продукти на Lavera са освен био и веган ( изключение правят само продуктите с мед).

lavera-night

Lavera промени и моята нощна грижа за лицето. Прочетох невероятни отзиви за Re-energizing sleeping cream за лице, като сред тях беше и наградата за най-добър продукт за 2016 от списание ОК! И това провокира в мен доста високи очаквания, но за щастие те се оправдаха. Наистина на сутринта се събуждам с отпочинала, гладка и сияйна кожа. Явно обновяващата функция на клетките, която притежава кремът наистина действа. Съставките на крема са бадемово олио, зехтин, хиалуронова киселина, грозде и вит.Е.

lavera-night

lavera-night

Така всъщност открих моите продукти от Lavera, които вече са неизменна част от моята дневна и нощна грижа за лице.

 

Leave a Reply