Fashion

Пролет в синьо

Два невероятни аутфитa в актуалния тон на синьото тази пролет. Разбира се, без да пропускам и няколко леки детайли в розово. Аутфитите са в колаборация с два страхотни бранда Shade и SiBelle.

Визиите са както обичам да казвам мултифункционални. Винаги обичам да нося дрехи, които могат да бъдат съчетани в много и различни комбинации и в същото време да са носими с различни аксесоари. Винаги се чувствам невероятно женствена и красива в рокли. Съветвам всяка жена да има по няколко рокли в гардероба си според сезона и силуета. От няколко години имам задължителното условие, когато купувам рокли ДА СЕ СЪЧЕТАВА И С КЕЦОВЕ…иначе е почти невъзможно да я купя!

Започвам с една страхотна разкроена рокля, която умело съчетавам с бели кецове и е идеална за градски разходки. Този тип рокли ми дават свобода в движението и в същото време подчертават фигурата ми. От друга страна, ако добавя токчета в бледо розово и малка стилна чанта с актуалните многоцветни камъни и съм готова за парти.

fashion

fashion

fashion

Рокля от Shade/Чанта от SiBelle

fashion

fashion

fashion

Тази рокля крещи пролет! Обожавам рокли в прав силует, а в тази рокля наистина се влюбих. Класата и изискаността на роклята съчетавайки я с обувки на ток в телесен цвят са моята визия за една вълшебна и романтична вечеря. Малката чантичка е must, когато говорим за по-официална и вечерна визия. А този път към синята рокля имам страхотно допълнение от златиста и много стилна чантичка. В същото време мога да сложа белите си кецове и да наметна една розова кокетна раничка и да отида шопинг с приятелки. В случая роклята е достатъчно еластична, за да не пречи на дългите разходки, но внимавайте при избора на рокли в прав силует.

fashion

Рокля от Shade/Чанти от SiBelle

fashion

fashion

fashion

fashion

fashion

fashion

Stylish life! Happy life!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.