Beauty

Равномерен тен и кожа без петна само с един продукт

Едва ли има човек, който някога да не се е сблъсквал под някаква форма с  кожен проблем. И под проблем имам предвид не само акне и други кожни заболявания, тук говоря също и за суха или груба кожа, липса на свеж вид. Това са неща, пред които сме изправени всеки ден.

Бих казала, че спокойно мога да определя моята кожа като свръхчувствителна. Може би и затова малко по малко започнах да се интересувам все повече от всякакви кремове, мазила, маски и изобщо третиране на кожата в домашни условия. Бях твърдо решена, че ще изградя мой собствен ритуал за грижа за кожата, и не само тази на лицето, но и на цялото тяло. Продуктите, които могат да бъдат прилагани върху цялото тяло, включително и лицето, винаги са будили огромно недоверие в мен. Защото кожата на лицето има много по-различни нужди и в повечето случаи (за жалост и моят е такъв) това, което се случва с кожата на лицето, няма нищо общо с тялото. Така, когато реших да търся нещо, което да помогне за хидратацията на кожата ми, се натъкнах на biо oil. И веднага си помислих, че това олио ще омазни кожата ми и после ще трябва да се боря със запушени пори и т.н. Прочетох доста коментари из интернет пространството и всички твърдяха, че не омазнява и дори се използва като основа за грим. А това бяха едва малка част от многото решения, които то предлага.

И така един ден просто си го поръчах и плахо поставих една капка на една малка част от лицето ми. И малко по малко започнах да го използвам както за тялото, така и за лицето ми. Няколко капчици правят кожата на лицето ми на първо място страшно мека и хидратирана. Придава свеж вид на кожата. Но най-голямата изненада е, че наистина ми помогна за няколко петънца, които имах, и те наистина избледняха. Когато кожата ми е много суха и няма как да поставя какъвто и да е грим върху нея, това определено е моето спасение – няколко капки, които не вредят на грима ми по никакъв начин. С времето, вече кожата ми определено подобри своя вид и сега го използвам през две – три вечери. А за тялото ми няма спиране, разнообразявам и с други любими продукти, но определено bio oil действа страхотно на кожата ми. Ще се радвам, ако някоя от вас, дами, сподели мнение за този продукт!

Моят съвет е да бъдете внимателни при третирането на тялото и кожата си и отвън, и отвътре. Кожата ни има страхотна памет и, веднъж пренебрегната, може да ни коства много. А начинът, по който се храним, вярвате или не, директно бива “изписан” върху кожата ни!

2 Comments

 • Reply

  Нина

  January 15, 2018

  Здравейте, Йоанна,
  Бихте ли дали малко повече информация относно съставките? Какво съдържа маслото?

  • Reply

   Joanna Pavlova

   April 1, 2018

   Здравейте, маслото съдържа витамин А, витамин Е, масла от невен, лавандула, розмарин, лайка. Също така и PurCellin Oil, което олекотява формулата, като подобрява нанасянето и осигурява бързото абсорбиране в кожата.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.