Fashion

Топла и красива зима с хендмейд шаловете на Goods by mama

Навън е снежна приказка, а празничните дни наближават и затова днес ще ви споделя за един любим мой аксесоар – шалът. Този път не само ще ви представя една колекция шалове, но и ще ви разкажа какво общо имам с тях.

 

Нека първо разкрия повече за историята зад тези прекрасни и много топли шалове.

Всеки един от тези шалове е изработен ръчно и е уникален. Ще виждате мен като лице на марката Goods by mama, защото това е проект на моя приятел Дани и за да бъда съвсем точна всеки един от шаловете е изплетен от майка му. Нашата идея за бранда е да ви предлагаме наистина качествени, ръчно изплетени и уникални шалове, които да ви топлят и да бъдат подходящ аксесоар към всяка визия. Материите са различни, както и цветовете, за да разполагаме с по-голям избор.

В бъдеще в Goods by mama ще можете да видите и други красиви неща изработени ръчно от вълна. Много скоро ще зарадваме и всички майки с много сладки дрешки и терлички за малките ангелчета. Желанието ни е да се чувствате добре носейки нещо направено с внимание и е от качествени материи, което е единствено и уникално, нещо, което наистина ще ви топли през хладните дни.

В тази сесия ще видите разнообразието от шалове и как лесно могат да се съчетават с различни цветове, материи и дрехи. Това са едва първите модели, за да следите за всички следващи шалове и други продукти от Good by mama можете да ни последвате в социалните мрежи: Facebook и Instagram

Ако се нуждаете от повече информация или искате да поръчате можете да се свържете с нас чрез фейсбук страницата ни.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.