Food & Health

WOW TEA

Всъщност причината да опитам WOW TEA е именно тази детоксикация. Първото нещо, с което се запознах беше неговото съдържание, от което останах приятно изненадана.

IMG_20151129_180211

Нещото, което може би привлича едни и отдалечава други от дадени продукти, които стават много бързо актуални, е това, че се приемат за нещо модерно или че е чисто маркетингов подход и зад тях да стои мигновено решение на наболял проблем в обществото.Това бе моето първо впечатление от продукт, който обещава за някакъв период от време намаляване на теглото. Защо реших да го опитам? Защото от много време не вярвам на подобен тип лозунги и обещания. 

Реших да го опитам заради скритото качество, което всъщност е ясно изразено, но лично аз мисля, че малко хора го чуват и още по-малко го разбират и залагат на него при избора си.

Детокс? Дори да се храня здравословно, в тялото ми има токсини, защото и в най-чистата храна могат да бъдат намерени. И защото на външно ниво редовно се излагаме на редица такива източници. Всъщност причината да опитам WOW TEA е именно тази детоксикация. Първото нещо, с което се запознах беше неговото съдържание, от което останах приятно изненадана. Съставките са внимателно селектирани и според мен в една много добра комбинация. Поръчах го изключително бързо и лесно онлайн. Това се случи преди четири месеца.


Първото ми впечатление от вкуса му беше много приятно и ненатрапчиво, защото очакването ми от комбинацията от толкова много съставки беше точно обратното.

Започнах да го пия сутрин и на обяд час преди ядене.

IMG_20151129_180328

Запарявах го осем минути. Една супена лъжица в 550 мл вода.

Това, което установих, е че когато го слагах в термос и го пиех топъл, ми влияеше доста по-добре.

Промяна почувствах на 3-4 ден, но промяната бе такава, че наистина успокояваше стомаха ми, постигаше се обновяване на процесите в тялото ми, и най-вече на храносмилането. И голямата изненада за мен бе потискането на апетита.

IMG_20151205_193752 

При мен наистина комбинация от редовна физическа активност и WOW TEA има най-голям ефект. „Енергия“ е думата, която описва това, което ми осигурява комбинацията от двете.

Пия го почти всяка сутрин, като приготвям две дози от него за сутринта и за обяд. Както споменах, го изсипвам в термос, защото топъл за мен той има по-силно действие.

Когато тялото ни се бори с токсините чрез нормалните си ежедневни функции, помагайки му, ние засилваме тези процеси. За мен това е правилната формула за по-добро физическо и емоционално състояние.

Healthy Life! Happy Life!

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.