About me

Здравейте, казвам се Йоанна Павлова! Здравословното хранене ме накара да преоткрия много истини в моя живот, вдъхнови ме да открия купища нови неща, за които не съм и подозирала. Създавайки този блог, реших да споделя всичко онова, което ме вълнува, вдъхновява и изобщо ме кара да живея един по-красив, по-балансиран и щастлив живот.

Вярвам, че човек живее истински само когато опитва, независимо дали успява или не, той опитва. Винаги съм имала отношение към храната, но не и към здравословния начин на живот. Преди три години, когато влязох във фитнес залата, това се превърна в голяма моя страст. С всеки изминал ден се интересувах  от все повече храни, експериментирах с тях, опитах много и различни режими,както хранителни, така и тренировъчни. Постепенно започнах да ограничавам дадени храни, а след това опитах и суровоядство. Накратко така бих описала моето пътуване из дебрите на здравословното хранене. По този начин сама достигнах до извода кое е полезно и кое вредно, без да следвам общоприетите норми за хранене. За мен най-хубавото нещо в това пътуване са хората, които срещам и нещата, които научавам от тях, като по този начин преоткривам и себе си.

Вярвам, че храната и нейното приготвяне са истинско забавление, изпълнено с емоции и креативност. Тя ни разкрива аромати и вкусове, които ни пренасят отвъд забързаното и обикновено ежедневие. Когато обичаш нещо толкова много, то неминуемо става неизменна част от теб. Аз съм безкрайно щастлива, че това пътуване се превърна в моя голяма любов.

Отскоро съм посветена и на едно ново начинание, за което можете да научите повече тук – http://shapestyle.eu/

Healthy life! Happy life!