Отношението е всичко. 

Нарекох тази статия така не само защото марката, чиито дрехи имах удоволствието да облека, е Attitude 157, а защото начинът, по който се обличаш, наистина показва отношение…отношение към теб, към околните и към живота.

Романтични разходки в майските дни

Съчетание от права пола в актуалното за този сезон розово и бяла риза с паднали рамене и нестандартно изрязване отпред. За лек акцент на този аутфит прибавих една изключително красива и различна брошка, която е творение на .. И няма нужда да споменавам факта, че любимите ми бели кецове и този път идеално допълниха аутфита. Това е моята комбинация за романтични разходки в майските дни.

Стил и класа

Ако трябва да бъда елегантна, ефирна и стилна, определено това е аутфита, на който ще се спра. Обожавам тази рокля, а и класическото съчетание на черно и бяло тук изглежда толкова пролетно и свежо. Искам специално да отбележа, че размерът на роклята е XS. Не знам как е при вас, дами, но на мен много малко неща ми прилягат толкова добре в талията…все едно е шита по мен. За градски шик и комфорт я съчетах с невероятна оригами чанта също от Attitude 157, която не остана незабелязана дори по време на снимките. Още малко доза стил и елегантност добавих с очила в стил котешко око. Това e аутфитът, с който ще останете забелязани и ще покорите със стил и класа.

Градски шик

Третият аутфит е нещо, което винаги би влязло в употреба и никога няма да излезе от мода и аз определено нося през пролетта, лятото и дори в ранна есен. Права, лека и много удобна рокля в черно и бяло. Комбинирана отново с оригами чанта. Изрязването в раменете като тип потник предразполага да покажете повече плът и затова смятам, че прибраната коса ѝ пасва идеално. За пролетта и есента пък я съчетавам с изчистено черно кожено яке. Аутфитът за дълги разходки, уикенди и дори по-неглиже вечерни излизания.

Надявам се, че след тези редове и снимки сте малко по-вдъхновени и заредени за предстоящите слънчеви дни, за да заблестите с пълна сила.