Йоанна Павлова

Здравейте, казвам се Йоанна Павлова! 

Блогът ме накара да преоткрия много истини в моя живот и ме вдъхнови да опитам купища нови неща, за които не съм и подозирала. Създадох този блог, за да имам моето онлайн кътче, където да споделям за всичко онова, което ме вълнува, вдъхновява и изобщо ме кара да живея един по-красив, по-балансиран и щастлив живот.

Храненето и готвенето са част от живота ми още от много малка. Приготвянето на храната винаги ми е доставяло огромно удоволствие, вкъщи винаги сме си отглеждали много плодове и зеленчуци, моите родители винаги са избирали местни производители и познати, които произвеждат качествени продукти и така сме се хранили с пълноценна храна. Всичко това ми помогна по пътя ми към “модерното” здравословно хранене, тъй като днес имаме нужда от него, повече откогато и да било.

Винаги съм обичала да пътувам и се гордея, че съм имала възможност да обиколя много от прекрасните кътчета на нашата страна, която изобилства от културни и природни богатства. И искрено се радвам, че мога да ви споделям повече и по тази тема.

Ще видите сами какви са темите, в блога, но със сигурност във всяка една публикация ще откривате частица от мен. Всичко, което съм научила, това, за което искам да споделя и безброй други неща, с които искам да вдъхновя и вас.

Този блог и всичко свързано с него са едно незабравимо и вълнуващо пътуване, което се превърна в моя голяма любов.

Тук бих искала да спомена, че от няколко години съм посветена и на едно друго начинание, което споделям с моята половинка Дани.

Можете да научите повече тук – Shape Style Studio