Food & Health

Завръщане към българското

Днес искам да ви споделя нещо и да ви върна към миналото, там където е започнало модерното здравословно хранене.

А какво всъщност e здравословното хранене, то е хранене с чиста и добра храна. Бабите и дядовците ни не са правили смутита с чиа и т.н. Те са имали мляко, месо, плодове, зеленчуци от градините си. Ето така се е живяло дълго и щастливо. Като човек, който е имал огромния късмет да се храни именно с такива домашни продукти зная, че няма нищо по-ценно от това, за да си здрав и да се храниш качествено. Днес някак си си спомняме с умиление за тези времена, а в България още има места и хора, които живея по този начин, отглеждат и произвеждат качествени продукти.

1

Именно затова толкова харесах изненадата, която получих от Lidl. Видях продукти, които още от първи поглед крещят България. Всеки един от тях е основен за българската трапеза. И затова може би веднага си припомних нещо толкова простичко, но толкова любимо мое – хляб със сирене и шарена сол. Ах, колко българско и прекрасно изглежда всичко! Бяло, червено и зелено нашата кухня рисува с цветове красотата на страната ни.

5

2

7

3

6

4

Останах впечатлена от вкуса на продуктите и качеството им. Сиренцето свърши за часове, не му устоях и все пак успях и да го споделя…за жалост (хаха). Нещото, което пък не бях опитвала беше сладкото от рози, което ме накара да се влюбя в него, невероятно удоволствие. А уханието на подправките се носеше из цялата кухня дълги часове.

Толкова се радвам, че тези хора, които са пръснати из цяла България намират подкрепа в лицето на Lidl. И така повече хора могат да се докосната до истинските български продукти. Обединени под името Родна стряха тези продукти носят традиционния вкус. Приятно съм изненадана от разнообразието, което Родна стряха предлага. Най-хубавото е, че на всяка опаковка има карта на България и можете да видите от кой край идва даденият продукт. Определено едно от нещата, които ми направиха най-силно впечатление за професионализма и качеството заложени в Родна стряха.

Ключът към здравото тяло е хубавата и качествена храна!

Healthy life! Happy life!

 

2 Comments

 • Reply

  Кокос

  November 9, 2017

  Страхотна публикация! Снимките са жестоки!

  • Reply

   Joanna Pavlova

   November 10, 2017

   Много благодаря! 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.