Дни преди Нова година е време за избор на подходящ аутфит, с който да бъдем неотразими в празничната нощ.

Влюбих се в тази рокля

Тази година определено станах много голям почитател на червения цвят и точно него избрах

да изпратя последните часове от 2017 година. Луда съм по дантелата и обожавам усещането за класа и стил, които носи тя. И така моето предложение за празничен аутфит е прекрасна дантелена рокля в червено. Моделът подчертава линията на тялото, а прекрасните и много актуални широки ръкави правят роклята изключително ефектна. Роклята е закупена от Shein, страхотен сайт за дрехи, обувки и аксесоари, в който можете да намерите още страхотни идеи за празничната си визия.

Аксесоари

С такава рокля не ви трябват много бижута. Може би единствено малки и много дискретни обици ще са достатъчни, за да завършите визията си. Обувките са телесни на цвят и оптически издължават краката, като акцентът при тях е червеният ток, който идеално пасва на роклята.

Грим

Направете гримът си по-блясък и задължително заложете на силен акцент в него. Моят избор е невероятно красивия червен цвят на червилото All-Out Glam от Artistry. Друг важен елемент от празничния грим е добрата основа и цвят, който отговаря на цвета на вашата кожа. За мен перфектния фон дьо тен е Forever от Dior, той има страхотна консистенция, лек е и покрива добре несъвършенствата, а също така има невероятен аромат. Аз съм огромен фен на контурирането и смятам, че това е страхотен начин да акцентирате върху красивите черти на лицето и да коригирате това, което не харесвате. За контуриране и прикриване на несъвършенства използвам палитра коректори от 15 цвята на LollipopCosmetics.

Ако вие сте домакини на новогодишното парти, то съчетайте аутфита си с елементи от украсата на масата. Малките неща винаги са от значение и често пъти правят голямо впечатление на гостите. Направете празника за вас и вашите гости невероятен, все пак това ще бъдат първите часове от едно ново начало.

Ново начало!

Вие имате ли си списък с желания/обещания за 2018? Всяка година правите такъв и месец по-късно го забравяте. Аз правих такъв списък две години и наистина се учудих колко много неща включих в него. Уви миналата година така и не направих, но пък на 31-ви ще отделя няколко часа, за да направя един изчерпателен TO DO List за следващата 2018 година. Не мисля, че изписвайки ги, нещата ще се случат от само себе си, но ако ги имаш черно на бяло всяка едно желания, обещание, мечта или какво и да било ще ти бъде по лесно да знаеш какво трябва задължително да свършиш през тези 12 месеца.

Често си мисля, че не осъзнаваме колко много неща могат да бъдат направени за година и някак си казваме, че ни е нужно много време, за да осъществим мечтите и желанията си. А времето лети, а ние все бавим най-сладката част от живота ни – сбъдването на мечтите. Ако има едно обещание, което всеки един от нас трябва да даде пред себе си то е да направи повече място в живота си за мечтите и по-малко за ежедневието. То е неизбежно и ще ви случва ден след ден и през новата година…мечтите обаче са плод на много страст, желание, амбиция, положителни мисли и т.н

Помислете как ще посрещнете новата 2018 година. Красиви, уверени, щастливи и с поглед към едно по-прекрасно бъдеще и амбиция за покоряване на нови и нови върхове.