Преди няколко месеца се запознах с нова марка натурална козметика на име Kneip, която да призная не бях чувала до момента.

Връзката между нашето тяло и съзнание

Но преди да ви разкажа малко повече за нея ще ви споделя отново за връзката между нас и нашето тяло и съзнанието ни. На пръв поглед съм сигурна, че не намирате връзка между тези неща и продуктите, за които ще ви разкажа, но вярвайте ми има такава. Аз наистина вярвам, че здравословният начин на живот е много повече хранене. И част от този начин на живот е и почивката, нашето време, в което съзнанието ни и умът ни да си починат от ежедневните грижи и да се отдадем на заслужен релакс. Не само заслужен, но и задължителен релакс. Всеки човек трябва да намери баланса в живота си, да знае своя лимит на работа, стрес и напрежение и кога трябва да каже стоп. Много хора включително и аз си казваме още малко ще поработя или още мога да издържа този стрес и после ще си почина. Лошото е, че тази умора и напрежение се натрупват и след което тази почивка, която сме смятали, че ще ни възстанови няма същи ефект. Точно затова в ежедневните ни задължения, претрупания ни график и неотложните ангажименти трябва да направим място и за нас. Тогава ще осъзнаем колко по-лесно ще вършим ежедневните дейности и колко по-малко напрежение ще усещаме. Когато си дадем сметка колко важно е време отделено за нас, в което просто да релаксираме и да оставим всичко на заден план, то тогава ще имаме наистина балансиран и щастлив живот.

Един от най-лесните начини да си открадваме честичко време за нас е под душа или във ваната. Да започнем така деня или пък завършим дългия ден релаксираща вана или душ.

СПА преживяване под душа

За да направя това време още по-приятно използвам душ-пяните на Kneip, които буквално са едно истинско СПА преживяване под душа. Усещането на пяната по кожата е невероятно, докосвайки се до кожата ми моментално я прави по-мека. Ароматите им са просто невероятни из цялата баня се носят страхотни ухания, които в комбинация с няколко запалени свещи могат да те отпуснат страхотно. Моите любими аромати са портокалов цвят с масло от жожоба и бял хибискус с масло от шеа.

Пяната почиства отлично кожата, без да я изсушава и оставя по нея божествен аромат. Всъщност когато консистенцията на продукта влезе в контакт с водата, тя се превръща в уникална кремообразна пяна, в която съм сигурна, че ще се вклюбите и като мен няма да можете да замените за друг продукт.

Ароматите на душ-пяните са: портокалов цвят и масло от жожоба, бял хибискус и масло от шеа,

Насладете се на вашето време под душа, с няколко ароматни свещи, чаша вино и душ-пяна с божествен аромат, тези неща ще ви накарат наистина да се отпуснете и да релаксирате.