След модата на boyfriend jeans дойде време и за boyfriend jean jacket или иначе казано доброто старо дънково яке.

Всъщност тази тенденция беше минала покрай мен без да ѝ обърна внимание, просто някак не е я усещах много моя.

Якето, което откраднах от Дани

Един ден, купувайки си обемен пуловер, осъзнах, че няма какво да облека върху него в хладни есенни дни. Някак се озовах пред гардероба на Дани (тъжен момент за него) и минути по-късно той се раздели с дънковото си яке. Така че, момичета, ако дрехите ви свършат, а това се случва горе-долу всяка сутрин, то не забравяйте, че в мъжкия гардероб имате един ценен ресурс за спешни случаи.

И така след малък грабеж аутфитът ми бе наистина завършен. Супер готин, удобен и модерен, този аутфит е идеален за всеки chill day.

Моят аутфит

Якето е от Forever 21 и е от мъжката колекция. Гърбът му е просто страхотен с тези много актуални напоследък апликации. Не мислете, че дънково яке се комбинира само с дънки, защото то всъщност е задължителен елемент от гардероба. Супер ежедневна и лека визия може да бъде комбинирането му с ефирна пола или бели дънки, а за по-секси визия пък високи токчета и кожен панталон са страхотен избор. Изобщо, толкова много можем да си „играем” с oversized дънково яке, че е лесно да бъдем различни ежедневно.

Моят easy & chill look е комбинация от сиви дънки, бледо розов пуловер с широки ръкави и boyfriend дънково яке с апликации. Любимите ми кецове пък паснаха идеално на визията, заедно с раничката ми в неутрален бежов цвят. Всичко това, допълнено със сива шапка от фина плетка и бижу за врата в цвят розово злато.

Не се обличайте от горе до долу в един и същи цвят деним. Напротив, експериментирайте с нюансите и изберете комбинацията/-иите, която най-много ви отива.

А вие имате ли си любима тенденция от този сезон?

Дънки от H&M

Пуловер от H&M

Кецове от Bershka

Яке от Forever 21

Шапка от Forever 21

Бижу от H&M

Раница от Accessories