Есента е в разгара си, а с това и тенденциите този сезон вземат връх. Но днес ще споделя за една от най-любимите ми сред тях – топлия пуловер и миди полата.

Мога с месеци да не обличам друго, ха-ха. Толкова женствена и красива е тази комбинация и колко парижки полъх има в нея…вълшебство!

Кое е най-страхотното на тази тенденция?

Граници няма!

Комбинациите и възможните съчетания са безкрайни. Преди да се спра на моя фаворит ще ви дам няколко идеи. Прекрасния зимен пуловер можем да съчетаем с кожена пола (тип молив), както и с разкроен модел от кожа. В първия случай да съчетаем с oversized пуловер, а в другия – с такъв, който да бъде втален и да почертае горната ни част. Много готин детайл към този тип кожени поли е дантела, така че ако намерите такава с дантела, грабвайте и бягайте към касата.

Друг модел пола, който е сред модерните този сезон, е асиметрична с дължина до коляното. Според мен по-трудно се намират в магазините в България, но нали знаете, ако искаш нещо достатъчно силно, то вселената ти помага…благодаря ви, дами, знам, че ме разбирате 😉

За пуловера мога да кажа само че колкото по-oversize е той, толкова по-модерен е. Толкова страхотни предложения има навсякъде из магазините, че трудно бихте си избрали.

Аксесоарите към тях могат да бъдат много, но ако говорим за обувки, то с чизми, боти тип чорап и токчета с мини дължина няма как да сбъркате.

Малката чанта с дръжка или клъч са верен спътник този сезон и просто идеални за тази комбинация.

Моята любима комбинация

Червеното е цвят, който дълги години пренебрегвах, но този сезон се запитах защо…отговор така и не получих.

Заех се да поправя грешката си. Купих си тази страхотна солей пола от Forever 21 и беше любов от пръв поглед. Солеят за мен крещи женственост, финес и свобода. Определено този модел миди пола със солей е топ тенденцията сред полите. Съчетана с най-мекия и топъл пуловер от H&M се превърнаха в перфектна комбинация. Малък детайл с бижу също от H&M.

Чантата пък се оказа като правена специално за този аутфит. Червените цветя по нея са акцентът на визията ми.

Завършващият щрих са тези доста високи и не много в тенденция, но пък страхотни обувки от Zara с ток в червено.