Един различен съботен ден. С Дани винаги се опитваме да правим нещо различно всеки уикенд или поне да взимаме максимума от тези така недостатъчни два почивни дни.

Да полетиш в небето…

В края на септември в един слънчев съботен ден в ранна утрин аз, заедно с две от най-добрите ми приятелки и Дани се отправихме към град Искър, който се намира на 30 мин от София. Някак все си повтарям, че ранното ставане е хубаво нещо и че има защо да положа усилия в тази посока. Ако и на вас ви е трудно… просто планирайте едно летене с балон в 7:00 часа, хаха. Обещавам, че ще изхвърчите от леглото. Да, тази сутрин полетяхме с балон и макар и само за 10-15 минути, то усещането е толкова вълшебно, че дори миг ти е достатъчен. Това беше един подарък, който трите решихме да си направим, за да добавим още един спомен към колекцията ни от готини преживявания. Подарявайте сами на себе си и на близките си повече емоции и преживявания накрая знаете, че само те са важните и това са нещата, които правят живота толкова вълнуващ.

Другото нещо, което е всъщност чарът на живота, е спонтанността. Не знам, но тогава адреналинът е по-различен и усмивката е друга. Някак това са моментите, които те карат да си истински жив.

А как продължи сутринта?

Когато в 8:00 часа вече си полетял в небето, е време за малък брънч и сутрешно кафе. Комбинацията от кафе в Оne more bar и брънч във Фабрика дъга някак се оказа перфектното решение. И знаете ли? Да, заслужаваше си ранното ставане в събота….

И въпреки всичко, като човек, който сега откриваше чара на ранното ставане, през уикенда се оказах сита, пила две кафета и дори полетяла в небесата някъде към 11:30, хаха.

Така няколко часа по-късно се озовахме в едно любимо мое място.

Любимият Пловдив

Пловдив има някаква магия…не мога да го обясня, но толкова обичам този град. И ето още един спонтанен момент, който направи този ден незабравим. Прекрасна разходка из гребната база, ценралната улица и един късен обяд в Паваж. Продължихме с кафе от Monkey House, грабнахме по една чаша и се отправихме към стария град.

Такъв чар има из тези малки улици и старинни къщи. Обиколката ни завърши с Небет тепе.  Там се насладихме на вълшебен залез.

Летете и не оставяйте дните да се изплъзват без да вземете вашите малки моменти, които да направят живота голям! Подарявайте си емоции, които ще бъдат вашите красиви спомени, и бъдете спонтанни, за да запазите пламъка на живота.