Не знам за вас, но на мен определено пролетните дни ми действат много зареждащо и будят желанието ми за повече движение, разходки и тренировки. През това време от годината обожавам на прекарвам колкото може повече време навън. И точно затова тичам навън, правя разходки и преходи в природата или карам колело. То са моите три най-любими дейности, които освен за поддържане на форма, помагат и много за подобряване на настроението и борбата със стреса.

Разбира се, за да се чувствам добре по време на всяко от тези неща, трябва да нося удобно облекло. Няма да ви изненадам като ви кажа, че моят избор за спортно облекло е Мyprotein. Заради безкомпромисното им качество, прекрасните модели, страхотните цветове и разнообразието от дрехи. Перфектната комбинация от удобство и красота! 

Затова днес ви споделям за четири любими аутфити изцяло от Myprotein. Подходящи за всеки повод, когато се нуждаете от спортно облекло. Както и за всеки вкус, тъй като съм постарала да бъдат разнообразни.

Първият аутфит е този страхотен безшевен сет с омбре ефект. Можете да го намерите в още два цвята. Аз се спрях на черния цвят, тъй като и отделно мога съчетая топа или клина с други дрехи.

  • Зонално проветрение с прозрачни панели
  • Конструкция от стреч трико за неограничено движение
  • Покритие за отблъскване на потта

Вторият аутфит е моят go-to, ако трябва да отида на разходка или просто да изляза, за да свърша някоя и друга задачка, за спорт, изобщо се чувствам толкова добре в тази комбинация от бял кроп топ с дълъг ръкав и този толкова удобен клин. Това е най-новата ми шапка и съм просто влюбена в нея и в страхотния цвят.

Клинът от серията ултра Shape e:

  • Безшевна кройка с високо качество
  • Широк колан с поддържащ ефект
  • Оформен по Вашите извивки
  • Безшевни панели
  • Покритието с технология за отблъскване на потта Ви осигурява комфорт

Третият аутфит е любимият ми разходки, както и просто за почивка у дома. Бежовият цвят е страхотен, материята, както на сета, така и на топа са толкова меки и приятни на допир, и точно за сезона.

Четвъртото ми предложение е клинът с главно К, който оформя и подчертава невероятно извивките на тялото и must за всяка дама, която иска да изглежда зашеметяващо в залата, но и да пренебрегва и за секунда комфорта по време на тренировка. Аз го имам в няклко цвята, но може би този е любимият ми, щом го облека и настроението ми веднага става по-хубаво. А тази кроп тениска е просто задължителна, можете да я комбинирате с абсолютно всичко, не само със спортни дрехи.

А с моя код IOANNAMP можете да пазарувате от сайта на Myprotein с отстъпка. Можете да следите инстаграм профила ми, за да знаете кога кодът ви дава най-голяма отстъпка.