Летните почивки винаги са любимото време от годината. Плаж, море, пясък, слънце и beach тялото, за което сме работили цяла година или последния месец преди почивката. И тъкмо се радваме на постигнатите резултати и идва почивката, в която си почиваме и нямаме време да спортуваме или да си готвим, а изкушенията дебнат отвсякъде.

Точно затова реших да ви споделя за няколко продукта от Myprotein, които често присъстват в багажа ми, когато тръгна на почивка, не само през лятото. Все пак е почивка, за да си отпочинем, да се отърсим от ежедневието и да позволим да се поглезим. Но пък и не трябва една почивка тотално да провали здравословните ни навици и физическата ни форма.

Както винаги съм казвала успехът се крие в баланса, това се отнася кажи речи за всичко в живота, всичко, което е прекалено в една или друга посока влияе зле.

Най-добре е да комбинираме почивката и глезенето с някой и друг здравословен навик, който да си вземем с нас.

За поръчки от сайта на Myprotein можете да използвате моя код IOANNAMP, който ви дава допълнителна отстъпка.

Първото нещо, което е добре да вземем, ако разбира се консумирате попринцип е протеин. За трениращи хора със сигурност това е нещо, което не биха пропуснали. Aз имам две опции, когато събирам багажа. Едната е да взема малки дозички протеин, които да разтварям или пък кутия с протеин. И в двата случая избирам протеин, които е като сок, има вид и вкус на сок, не изглежда като млечен протеин. За лятото е страхотен, тъй като е страшно свеж и има няколко опции за плодови вкусове. 

Протеинови барчета, няма да ви казвам колко често точно тези барчета са ни спасявали с Дани, когато сме забравили да си вземем нещо за хапване, на път сме или някоя разходка се е оказала по-дългичка. Винаги взимаме протеинови барчета с нас на почивка или когато ходим на планина. Това са някои от любимите ни, но в сайта на Myprotein ще намерите огромно разнообразие.

Винаги нося със себе си и витамините, които приемам ежедневно. Ако е едно седмична почивка много практично си ги поставям в този кутийка и така още по-лесно и бързо приемам дневната си доза витамини. Витамините, които виждате в момента са: вит.Ц, Цинк, Омега 3-6-9, вит.Д и вит.В. Освен тези на път винаги взимам Gut Gummies, тъй като когато имам болки в стомаха или някакво неразположение ми действат страхотно.

Шейкър, той върви ръка с ръка с протеина и наистина улеснява разбиването му, без значение къде се намираме. В момента използвам този и съм много доволна от него.

Бутилка за вода, какво да ви кажа, хидратацията е най-важното нещо особено през летните месеци. А опазването на околната среда е не по-малко важно, носейки си шише с вода с вас лесно комбинирате тези така важни неща.

Нещата изобщо не са много, не са и много обемни и в същия момент си гарантирате една по-здравословна и спокойна лятна почивка.

Надявам се, че този блог пост ви е бил полезен и ви желая едно незабравимо лято!