Мина доста време от последния блог пост в категория Мода. Но с началото на 2022 година реших, че е време да се отдам повече и на тази моя страст и да започна да ви споделям повече за нея тук и в социалните мрежи.

Не знам вие как се чувстваме след тези две години, в които поне аз имам усещането, че спортните дрехи станаха най-носената дреха от мен. Застояването у дома определено ми подейства на желанието за нови модни придобивки и създаване на нови визии. Стига вече, време е да приемем новото нормално, да свикнем с всичко, което случва и да направим най-доброто от него. И всъщност точно с тези малки неща, като някои готин аутфит да усмихнем себе си и да направим деня си малко по-хубав.

В днешния пост ще ви споделя два есенно зимни аутфита, които са ми страшно любими, удобни и подходящи за много поводи. Комбинация на черно с кафяво и бяло с кафяво. 

Първата комбинация е от семпъл, удобен, черен клин с черно поло. Страхотни боти, които обожавам да нося през по-студените дни, те са моите бели кецове през зимата, защото през по-топлите дни наистина трудно се разделям с тях. Смятам, че това е от нещата, в които е добре да се инвестира, тъй като могат да бъдат съчетани с толкова много аутфити. Тези боти на Trussardi купих от Fashiondays по време на черния петък. Към този аутфит добавих и кафяво, право палто от Zara. За аксесоари заложих на верижка в златно, както и на малка чанта в черно със златна презрамка. И за финал добавих шапка в кафяво от H&M. 

Палто Zara

Поло Trendydol от Fashiondays

Боти Trussardi от Fashiondays

Чанта Аldo от Fashiondays

Колие BYVELA от Fashiondays

Часовник Emily Westwood от Fashiondays

Шапка H&M

Другата комбинация пък ми е особено любима за малко по-топлите зимни дни или късно есенни. По-светъл и свеж вариант на предходния аутфит. Вълнен сет в бяло от панталон и къс поло топ. В съчетание отново с любимия ми модел боти, но този пък в кафяво, тези са от H&M. Oтново добавих бижу в златно и чанта в кафяво, любим модел на Laura Ashley от Fahiondays. Изглежда малка, но събира доста, практична и в чудесен цвят. В студните дни няма как да си наметна и връхно, това палто с колан от H&M.

Палто H&M

Боти H&M

Бял сет Karma Original

Чанта Laura Ashley от Fashiondays

Колие BYVELA от Fashiondays

Надявам се, че тези два аутфита ще ви допаднат и вдъхновят. Можете да видите и видеата към тях – Аутфит 1 и Аутфит 2.

Споделете ми кой аутфит ви харесва повече? И ако имате идеи или предложения за теми, които искате да видите в категория Мода.