Днес искам да ви споделя за няколко спортни дрехи, които смятам, че са задължителни за всеки гардероб и с които винаги ще се чувстваме подготвени, както за тренировка у дома или във фитнеса, така и за разходка сред природата. 

1. Спортен екип, който се състои от спортен къс топ и клин. Тук моят съвет е да изберете по-неутрален цвят, който може да се съчетае с много и различни дрехи и обувки. Също така да изберете качетсвена материя, за да се чувствате добре в това облекло. Давам пример с този спортен екип от Myprotein, който харесвам изключително много. 

2. Спортно долнище и худи пък е най-праткичната спортна дреха. Как можете да ги носите заедно, така и по отделно. При тях също можете да се спрете на материя, която мека и комфортна, не прекалено дебела, за да можете да използвате дрехите през по-голямата част от сезона. Идеален варинат според мен за пътуване и разходки из природата.

3. Спортно яке. Силно препоръчвам олекотеното пухено яке на Myprotein. Чудесен вариант, както за по-топлите пролетни дни, така за по-студените зимни дни. Когато е по-топло ви трябва само една блузка под него и сте готови, зимата можете да го съчетаете с худи или дори да го сложите под по-дебело яке. Много е практично, защото цялото яке може да се прибере в една мини чантичка, която е закрепена за него. Особено полезно би било за пътувания.

4. Тениска. Какво да кажа тук, винаги имаме нужда от тениска било то за залата или просто за разходка. Можете да я сложите над спортния топ/сутиен до залата или пък просто да я комбинирате със спортно долнище за лекота и комфорт по време да разходка. Това е любимита ми тениска от Myprotein Има я в четири цвята, като аз залагам на класиката в черно и бяло.

5. Тъй като още сме в по-зимния сезон ще ви споделя и за още една страхотна дреха от Myprotein, която със сигурност ще ви стопли. Това горнище е наистина страхотно попълнение в гардероба, невероятна кройка, която подчератва извивките, много приятна двупластова компресираща материя в комбинация с мрежа на раменете за по-добро проветрение. Нишките на дрехата са обработени с хидрофилно покритие, което отблъсква влагата и пази тялото сухо и комфортно.

Това за мен са топ 5 спортни облекла, които е добре да имате в гардероба си, за да сте подготвени за всяка ситуация. А вие бихте добавили още нещо към този списък?

За всички поръчки от сайта на Myprotein можете да използвате моя код IOANNAMP и този линк, за да получавате допълнителна отстъпка.