Трябва да намираме баланса във всичко и точно затова след това прекрасно лято и отдаването на вкусни изкушения по всяко време, сега с настъпването на есента е време да се върна към добрите навици и вкусната и здравословна храна. Но изобщо нямам намарение да ограничавам тялото си и да си мечтая да кажем за едни вкусни гофретки за закуска. Напротив просто трябва да адаптираме това, което ядем спрямо целите, които имаме. На първо място е здравето преди всички други желания за килограми, стегнало тяло и т.н. 

Точно затова с днешната рецепта искам да ви споделя как едни гофрети могат да бъдат чудесно здравословно и вкусно начало на деня ви. Да ви донесат енергия, но удоволствие във всяка хапка. В същото време ви трябват само няколко съставки за тях и съвсем малко време, за дa ги приготвите.

Необходими продукти:

Начин на приготвяне:

Смилате на робот или чопър овесените ядки. След това в робот/блендер слагате яйцата, бананите, бакпулвера, протеина и ванилията. Всичко се блендира много добре, след което добавяте овесените ядки и блендирате цялата смес. Намазвате гофретника с кокосово масло и изпичате.

Можете да използвате каквото пожелаете за топинг. Аз ги обичам с мед, кленов сироп, с фъстъчено масло или с протеинов шоколад от Myprotein (ще го видите на снимките). И добавям горски плодове, филирани бадеми, кокосови стърготини, натрошени какаови зърна, крокант…изобщо каквато комбинация най-много обичате така ги допълнете. Разбира се, за да ви заситят за още по-дълго време и за повече протеин използвайте фъстъчено масло. За по-малко калории сложете лъжичка мед или кленов сироп с няколко малинки. 

За всички показани продукти и всичко останало в сайта на Myprotein можете да използвате моя код IOANNAMP

Ще се радвам да споделите дали рецептата ви е харесала!