Толкова много обичам лятото и съм много щастлива, че дойде време и на първия летен пост в блога. В него ще ви покажа трите ми любими продукта за плажа, съвети за балансирано хранене и поддържане на форма за лятото.

Аз обожавам да се пека и винаги избирам много внимателно плажната си козметика. Наблюдавайки още от миналата година новия бранд Cocosolis, реших, че тази година е време да изпробвам техните продукти. Както вече неведнъж съм споменавала, 80% от козметиката ми е под формата на масла и олиа. На моята кожа те се отразяват много добре и определено подобряват нейния вид. Затова и за плажа се спрях на продукти от масла, и то натурални и наистина висококачествени такива.

Грижата за кожата на тялото и косата ми през лятото се състои от три продукта. 

Cocosolis Suntan & Body Oil Cacao

който използвам за моето тяло, ухае изключително силно на какао и ме накара веднага да се влюбя в него. Използвам олиото като лосион за слънце, когато съм на плаж, а през останалото време го нанасям след душ. Преди няколко седмици за първи път го използвах като лосион за слънце. Ефектът беше страхотен и определено ускори придобиването на тен. Едновременно с това ухае невероятно, хидратира кожа и я прави по-мека. Определено е моят фаворит за красив и дълготраен шоколадов загар.

Имам дълга коса, за която се старая да полагам грижи постоянно, но лятото винаги е най-голямо изпитание за добрия вид на косата ми.

Cocosolis Hair Oil

прави косата ми жива и дори след влизания във водата тя все още изглежда добре и не е суха. Имам дълга коса, за която се старая да полагам грижи постоянно, но лятото винаги е най-голямо изпитание за добрия вид на косата ми. Нещо, което наистина ме впечатли. Подготвих косата си за летния сезон и с ежеседмични маски. Втривайки олио в косата ми, без корените, и престоявайки поне час с него. Ефектът е много гладка, хидратирана и по-здрава коса.

И така, след като съм прекарала целия ден под слънчевите лъчи, използвам

Cocosolis After Sun Oil

което действа освежаващо със своя аромат на мента. Поддържа кожата ми хидратирана след стоенето на слънце.

Ще изброя някои от маслата, които се съдържат в продуктите, за да се убедите в качеството на продуктите: масла от арган, невен, какао, кокос, жожоба, авокадо, бадем.

Грижата за тялото, за да бъде то красиво, здраво и със сияйна кожа, е съвкупност от много неща. Използването на правилната козметика е едно от тях, затова през летните месеци избирайте внимателно продуктите, с които третирате вашата кожа.

Други важни елементи са здравословното хранене и активният начин на живот.

Прекрасно съчетание от интензивни движения за изгаряне на калории и метод, който да намали стреса от забързаното ежедневие, е йогата, и най-вече Винася флоу йога, за която можете да прочетете повече тук и да видите кратко видео от индивидуален урок.

Здравословното хранене е задължителният елемент, ако искаме да имаме изваяна фигура и красива кожа. Не си мислете, че това значи лишения, точно обратното. Тук можете да видите моите съвети за здравослвен начин на живот. А тук ви предлагам три рецепти за здравословен сладолед, за да не се лишавате от вкусното удоволствие през лятото.