1. Запалете си ароматни свещи и пуснете релаксираща музика. Дори и да работите в момента, ще ви се отрази добре. Можете да си направите специална селекция от ароматни свещи спрямо настроението, което ви носи конкретният аромат. Аз обожавам свещи и често си паля вкъщи. Внасят много настроение, спокойствие, уют и невероятен аромат.

2. Направете си вкусна смути купа с горски плодове и протеин. Здравословната храна винаги подобрява настроението ни. А добавим ли вкусни и ароматни горски плодове и доза протеин за енергия, става нещо страхотно! В този блог пост ще намерите и още няколко страхотни рецепти за смутита, които ще ви впечатлят с чудесен вкус. Протеинът, който използвам, е Vegan Blend от Myprotein с вкус на ягода.

Бърза рецепта за ягодово смути: 

  • 1 чаша замразени горски плодове
  • 1 лъжица ( 25гр.) протеин с вкус на ягода
  • 1 чаша ядково мляко 
  • 1 с.л. конопено семе
  • 5-6 бр. сурово кашу

3. Направете си нещо сладко за хапване, което няма да ви отнеме много време и продукти. Кога някой вкусен сладкиш не е оправял настроението ви!? Давам ви три идеи, в които съм включила и ядкови масла, които са страхотен източник на протеин и чудесна съставка за десерти. 

4. Спортът освен здраве е и страхотен бустер за доброто ни настроение. Точно затова дори 15-20 минути, в които да се раздвижите, ще повлияят благотворно на настроението ви и ще намалят и стреса. Ако добавите към това и някой красив и удобен спортен екип, тогава съм сигурна, че моментално ще се почувствате по-добре.

5. Обадете се на приятел. Добрият приятел винаги знае как да повдигне настроението ви и да ви накара да се почувствате по-добре. С малко истории от луди партита или общи планове за готино пътуване, един кратък разговор с правилния човек може да ви подейства по най-страхотен начин.

За всички продукти от Myprotein можете да се възползвате от моя код IOANNAMP, който ви дава допълнителна отстъпка. Използвайте този линк. А сега е и най-точният момент, тъй като Черният петък при тях върви с пълна сила!